logo

Over de studio

Klein maar fijn

De studio bestaat uit en opnameruimte van 12m2 en een regieruimte (met daglicht) van 16m2. Deze zijn van elkaar gescheiden door een geluidsdichte muur met deur en raam, voor optimaal onderling contact tijdens de opname.

De opname ruimte is volledig geluidsdicht en de afwerking van muren en plafond met verschillende materialen resulteert in een prettige akoestiek voor opname van drums, zang of andere instrumenten.

De regieruimte wordt vaak gebruikt voor opname van b.v. bas, gitaar of toetsen en natuurlijk voor de mix. Verder zijn hier een kleine zithoek, een koelkast en koffie/theefaciliteiten. Bij mooi weer kan men ook gebruik maken van de ruime tuin.

Mogelijkheden

Van begin tot eind

Red Fish Studio kan desgewenst alle aspecten van een muziekproductie uit handen nemen: van opname, mix en mastering tot hoesontwerp, CD persing of digitale distributie.

Opnames kunnen plaatsvinden in de studio, waar plaats is voor maximaal 6 à 7 personen. Hier wordt gebruik gemaakt van de nieuwste versie van Steinberg Cubase Pro samen met hoogwaardige preamps en converters van TC-Electronic en M-Audio.

Voor live-opnames of grote gezelschappen kunnen wij ook op locatie multitrackopnamen maken, die daarna in de studio verder bewerkt en gemixt worden.

Voor de mix is een uitgebreide selectie professionele software- en hardware-plugins beschikbaar van o.a. Focusrite, EC-Electronic, Waves en Valhalla.

Meer over Distributie en persing

Apparatuur

 • Opname

  Steinberg Cubase Pro
  TC-Electronic Studio Konnekt 48
  M-Audio Octane Pre-amp
  Golden Age Project Pre-73 MK2
  ART Tube MP Studio V3
  Alesis HD24

 • Afluistering

  Yamaha HS50 + HS10W
  Dynaudio BM5A
  Personal headphone monitor mixers met 4 stations

 • Microfoons

  Neumann -TLM103, KM184, KMS105
  Shure - Beta 98, Beta 52, Beta 56, Beta 58, SM57
  AKG - C3000
  Rode - NT5
  Sennheiser - E845S
  DPA - 4065
  e.a.